skgk-logo
I dag
Banen er
Åpen
Banen
Rangen er
Åpen
Drivingrange
0
aktiviteter i dag
Aktiviteter
Del
29.03.2025
lørdag
skgk-logo
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Tilbake

Kjære gjestespiller

Skjeberg Golfklubb ønsker deg hjertlig velkommen til vår golfbane. Vi skal gjøre alt vi kan for at ditt opphold blir så hyggelig som mulig. Nyttige linker og informasjon til deg som er eller skal på besøk til Skjeberg Golfklubb.
Områdekart
Nyttige linker:
Baneguide
Greenfee
Scorekort
Slopetabell
Overnatting
Sesonggreenfee
Starttidsbestilling
Gruppebooking
Veibeskrivelse
Lokale regler
Aktuelt
shutterstock 207510994

Kurs: Økonomi for ikke-økonomer

Gjennom denne komprimerte versjonen av kurset Økonomi for ikke-økonomer får du nødvendig innsikt i grunnleggende bedriftsøkonomiske teorier, metoder og modeller slik at du får forståelse for de viktigste bedriftsøkonomiske begreper og sammenhenger.
#Medlem, Gjest, Nybegynner, Dame, Herre, Senior, Junior
Publisert: 20.03.2025 17:17
Les mer
Aider kurs
Diplom_Best_Hospitality_award_2024_NO_No2%20%5BSkjeberg%20Golfklubb%5D

Norges nest beste i kategorien "mest gjestfrie golfklubb"!

150 000 anmeldelser fra Golfamore-brukere danner grunnlaget for nominasjonene og vinnerne i Golfamore Awards. Skjeberg Golfklubb er takknemlige og stolte, og retter samtidig en stor takk til alle medlemmer, gjester, ansatte og partnere
#Medlem, Gjest, Nybegynner, Dame, Herre, Senior, Junior, Turnering
Publisert: 21.01.2025 09:00
Se alle nyheter
Nyheter
Aktiviteter for gjester:
Faste aktiviteter:
Vi har ingen pågående faste aktiviteter.
Øvrige aktiviteter:
Vi har ingen planlagte aktiviteter.
Lyst på noe godt?
Hamburger
med rødløk (syltet)
Pris kr
119,-
Hamburgertallerken
Inkl. pommes frites
Pris kr
149,-
Pizza
med peperoni, løk og papirka
Pris kr
149,-
Baguett
med ost og skinke
Pris kr
70,-
Unn deg noe godt!
Fish & chips
med ertepure
Pris kr
150,-
Pølse med pommes frites
Wienerpølse
Pris kr
70,-
Pommes Frites
Pris kr
39,-
Toast
med ost og skinke
Pris kr
39,-
Bildene er illustrasjonsbilder og avviker fra produktet.